Radioprogrammer og podcasts

En afgørende forskel - Jan og Ebba

Radio 4 Reportage

08.02.2020

I løbet af livet møder mange af os en eller flere personer, som får stor betydning for vores tilværelse. Men for nogle forandrer mødet med et andet menneske deres liv fuldstændigt - og for altid. I denne miniserie taler vi med personer, hvis skæbne blev omskrevet, fordi de mødte et menneske, der gjorde en afgørende forskel. I dette afsnit kan du høre historien om Jan, der har tilbragt det meste af sin barndom på børnehjem - uden fast tilknytning til hverken voksne eller andre børn. Livet uden en base gjorde Jan til en vild dreng, der ikke var bange for nogen eller noget, og som ifølge ham selv formentlig ville være endt som en hårdkogt kriminel. Eller som en død mand. Men Jans liv tager en afgørende drejning, da den mystiske Ebba en dag dukker op på børnehjemmet.

Du kan høre udsendelsen her.

Zornigs Zone uge 1 - Jimmy Gørtz

Radio 24/7 Reportage

10.01.2016

Jimmy Gørtz bliver første gang slået i gulvet, da han netop har lært at gå og vil stavre over for at give sin far et knus. I dag er han 56 år gammel og har en tilværelse med et godt job og en kærlig familie. I dette afsnit af Zornigs Zone fortæller Jimmy om, hvordan han har lukket kærligheden ind i sit liv, selvom han er opdraget med at få bank, hvis han viste følelser.

Du kan høre udsendelsen her. Vær opmærksom på, at denne reportage kun kan afspilles på telefon eller tablet.

Zornigs Zone uge 2 - Jimmy Gørtz

Radio 24/7 Reportage

17.01.2016

Da han har flest ansvarsområder som leder, har han 3500 medarbejdere under sig. Jimmy har fået en på alle måder flot karriere, selvom ingen af de voksne, han mødte som barn, så nogle kvaliteter i ham. Men medaljen har en bagside - for Jimmy bliver afhængig af at arbejde og er så hårdfør, at han kan overhøre selv meget voldsomme symptomer på stress. Jimmy Gørtz besøger Zornigs Zone for anden gang til en snak om mønsterbryderes forcer og faldgruber i arbejdslivet.

Du kan høre udsendelsen her. Vær opmærksom på, at denne reportage kun kan afspilles på telefon eller tablet.

De Anbragtes Vilkår

Sankt Hans gade 19, st. th.

2200 København N

CVR: 34774080

Kontakt os

Sekretariatsleder

Inger Winther Johannsen

+45 22710625
inger@deanbragtesvilkar.dk 

Bestyrelsesformand

David Adrian Pedersen

+45 24623929
formand@deanbragtesvilkar.dk 

Kommunikationskoordinator

Christina Gottschalck Bloch

+45 28104739
christina@deanbragtesvilkar.dk 

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Twitter ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • Hvid Instagram Icon

© 2020 by De Anbragtes Vilkår

Proudly created with Wix.com