Find hjælp

Find hjælp og støtte

Her kan du som både nuværende og tidligere anbragt søge hjælp og vejledning. Klik på boksene nedenfor for at lære mere om de forskellige tilbud.

Har du akut brug for hjælp, kan du kontakte Børnetelefonen her. Børnetelefonen har et bredt kendskab til anbringelsesområdet og er klar til at hjælpe dig både via chat, sms og telefonisk.

Hvad end du er tidligere eller nuværende anbragt eller står overfor at skulle anbringes, kan du opleve at få brug for råd og vejledning. Vi har lavet en oversigt af rådgivnings-muligheder her, for at gøre det lettere for dig, at finde det rette tilbud.

Det kan være rart, befriende og hjælpsomt at møde ligesindede. Vi har derfor lavet en samlet oversigt over forskellige netværksgrupper i Danmark, med særlig relevans for nuværende og tidligere anbragte. Klik på cirklen, for at læse nærmere.

Man kan tit opleve at føle sig utryg eller usikker, hvis man skal til møde med myndighederne. Det kan derfor være rart at have en bisidder med. Du kan lære mere om bisidderordningen ved at klikke på cirklen.

Det kan være rart og bekvemt at søge råd, vejledning og inspiration på sin telefon. Vi har derfor samlet de mest relevante app's for nuværende og tidligere anbragte.

"Alle superhelte har haft en særlig opvækst, der har givet dem nogle helt særlige kompetencer. Og alle superhelte har skulle overkomme noget og har fået hjælp - ligesom os."

- Maria, tidligere anbragt

De Anbragtes Vilkår

Hejrevej 43

2400 København NV

© 2020 by De Anbragtes Vilkår

Proudly created with Wix.com

Kontakt os

Sekretariatsleder

Inger Winther Johannsen

+45 22710625
inger@deanbragtesvilkar.dk 

Kommunikationskoordinator

Christina Gottschalck Bloch

+45 28104739
christina@deanbragtesvilkar.dk 

Bestyrelsesformand

David Adrian Pedersen

+45 24623929
formand@deanbragtesvilkar.dk 

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Twitter ikon
  • Hvid LinkedIn ikon

Modtag nyhedsbrev