Ledige stillinger hos De Anbragtes Vilkår

Vil du være med i arbejdet for at gøre en forskel for tidligere, nuværende og fremtidige anbragte børn og unge i Danmark?

Nedenfor kan du se ledige jobs hos De Anbragtes Vilkår og læse om rekrutteringsprocessen hos os.

De Anbragtes Vilkår søger en Organizer og en Trainee

Vil du understøtte verdens sejeste frivillige? Og vil du bidrage til at skabe lige vilkår for anbragte og ikke-anbragte børn i Danmark?

Vi søger en Organizer til at drive vores aktivering af frivillige og en trainee, som vi i De Anbragtes Vilkår kalder 'akademist', til at hjælpe med at udføre de initiativer, der sættes i gang.

 

De Anbragtes Vilkår arbejder for at give anbragte børn og unge en stærk stemme i udviklingen af fremtidens anbringelsesområde. I dag er det sådan, at alt for få tidligere anbragte får en uddannelse, alt for mange er uden arbejde og står udenfor fællesskabet. Vi tror på, at det levede livserfaringer er en nøgle til at ændre det billede, så fremtidens anbragte børn og unge får de bedste rammer for et liv på lige vilkår og med de samme muligheder som børn, der bor med deres forældre.

Derfor arbejder vi med at indsamle erfaringer fra både nuværende og tidligere anbragte, og med omdanne den viden til politiske og faglige anbefalinger i tæt samspil med vores frivillige og medlemmer. Vi vil sikre, at der er plads til brugerperspektivet der, hvor dagsordenen for fremtidens anbringelser bliver sat.

Og vi kan ingen af de ting uden vores frivillige. Derfor søger vi nu to personer, der skal være med til at skabe de bedste rammer for dem og hjælpe til at vores arbejde når endnu længere ud!

Om rollen som Organizer - du bliver ansvarlig for at drive en palette af aktiviteter

Det bedste sted for frivillige

I De Anbragtes Vilkår arbejder vi hele tiden med at udvikle de rammer, vi tilbyder dem, som arbejder frivilligt for sagen. Det skal være tydeligt, hvordan man kan gøre en forskel og hvorfor, det er fedt at være med. Det arbejde slutter ikke, og du bliver ansvarlig for, at vi hele tiden holder fast i ambitionen om, at De Anbragtes Vilkår skal være det bedste sted for frivillige, som vil gøre en forskel for anbragte børn og unge. De kræver, at du kan tænke – og eksekvere – klar struktur, rammer der støtter og kommunikation, der giver mening. Her tænker vi, du kommer med erfaringer fra lignende opgaver, som du kan bringe i spil, men også at du er åben overfor, at de frivillige i DAV er noget særligt og for, at alle løsninger skal findes sammen med dem.

Vi skal have flere stemmer med!

… også fra dem, som måske har haft det svært i livet, og i det hele taget fra dem, som ikke af sig selv opsøger en socialpolitisk interesseorganisation. Det gælder både nuværende og tidligere anbragte. Derfor har vi brug for, at du har bud på, hvordan vi kan udvikle nye formater, som giver mennesker lyst til at bruge deres stemme. Her forventer vi blandt andet, at vi skal samarbejde med andre brugerorganisationer om at finde gode modeller.

Samtidig vil du få ansvaret for at udvikle og gennemføre undersøgelser både kvalitative og kvantitative, og både små og større, som skal styrke det grundlag af viden, som alt vores arbejde i foreningen står på. Til den del tænker vi også, at du kommer med erfaring, gerne fra alle faser i et undersøgelsesprojekt. Du har både gode ideer til, hvad og hvordan, og du kan holde fast i snoren på, at et projekt er på skinner og resultatet bliver pakket på den måde, hvor det giver mest effekt.

Du bliver ansvarlig for, at alle vores frivillige altid får de bedst mulige rammer for at bruge deres stemmer og erfaringer til gavn for sagen. Det betyder både, at du kommer til at holde styr på og liv i det frivillige arbejdes årshjul og løbende være ansvarlig for, hvad der lægges op til de frivillige og sammenhængen til foreningens samlede politiske arbejde.  I De Anbragtes Vilkår arbejder de frivillige i klynger – lokale fællesskaber – hvor de mødes løbende, og hver af disse har en frivillig tovholder. Du bliver ansvarlig for at arbejde tæt sammen med tovholderne. Du kommer til at sætte rammer for og sparre med vores frivilligkoordinator og kommunikationsansvarlige om prioritering af foreningens ressourcer til at understøtte det frivillige arbejde.

Udover vores frivilligkoordinator kommer du også til at arbejde tæt sammen med vores politiske konsulent, som er ansvarlig for en række udviklingsprojekter, der alle sammen handler om at gøre de demokratiske rammer og spilleregler i foreningen tydelige - og blandt andet at etablere et nyt landsmøde, hvor foreningsdemokratiet lever og vi fejrer vores frivillige.

Hvem er du?

Vi leder efter en dreven projektleder, der

 • brænder for at gøre en forskel for anbragte børn og unge - det er en fordel, hvis du har en personlig motivation for at være med på holdet

 • er skarp på, hvad der driver frivillige og har erfaring med at engagere til demokratisk deltagelse

 • har erfaring med at sætte gode rammer for og kæmpe lyst til at samarbejde med frivillige

 • har erfaring med at designe undersøgelser (både kvantitative og kvalitative) og formidle resultater, så der bliver lyttet

 • har erfaring med at udtænke og drive større projekter med flere interessenter

 • er politisk interesseret og kan lide at holde dig opdateret. Du får energi af at veksle mellem at bidrage til ny viden og at udnytte det fundament De Anbragtes Vilkår har og står på allerede

 • har lyst til at være med på et hold, hvor der er højt til loftet, men samtidig meget, der skal leveres.

 

Hvad får du?

Du bliver en del af et hold bestående af dedikerede frivillige, der bruger deres egne personlige historier til at gøre en forskel for andre, et lille, hårdtarbejdende, men også sjovt og hyggeligt sekretariat og en professionel organisation, der er ved at placere sig selv på det politiske landkort.

I jobbet får du lov til at træde ind i en topaktuel dagsorden og vil møde foreningens netværk af både politikere, faglige organisationer og andre brugerorganisationer.

Trainee – bliv en del af DAV-Akademiet

Vi søger en trainee, som skal være med til at løse de opgaver, som er beskrevet ovenfor.

DAV-akademiet er inspireret af en klassisk trainee-model, hvor du som trainee, eller akademist, som vi kalder det 😊, er med på lige fod i løsningen af konkrete opgaver i sekretariatet. I DAV foregår det ved, at akademisten i et format med god opbakning, ledelsesopmærksomhed og bløde rammer, prøver sig selv af i forskellige roller og opgaver. Akademister deltager i projekter af forskellig karakter i organisationen for på den måde, at give både akademisten og DAV de bedste muligheder for at matche kompetencer, udviklingsbehov og opgaver, ligesom det vil give akademisten et godt indblik i, ”hvordan organisationen virker”.

Som supplement til den træning, der foregår som en del af arbejdet, investerer DAV samtidig i ekstern kompetenceudvikling med fokus på det, som er mest relevant for den enkelte akademist, det kunne eksempelvis være kursus i projektledelse.

Formålet med akademiet er at give personer med et uprøvet CV, men stort engagement i sagen, en mulighed for at udvikle sig og gøre en forskel samtidig. Her er det en fordel at du har en personlig motivation for at indgå i arbejdet.

Som akademist lønnes du kr. 23.000,- om måneden og er projektansat i 12 måneder. Målet er, at du får et stærkere CV, bliver dygtigere både gennem erfaring og reel kompetenceudvikling. Det er ikke sikkert en akademiststilling fører til en fastansættelse, da det afhænger af foreningens behov og situation ved ansættelsens ophør.

Er rollen som Organizer eller Trainee noget for dig?

Hvis en af de ovenstående roller lyder som noget for dig, så send en ansøgning inkl. cv til anne@deanbragtesvilkar.dk senest fredag d. 3/12 2021 kl. 12.00. Du er også velkommen til at ringe på +45 31 64 11 16 med spørgsmål.

Vi afholder første runde samtaler mandag d. 13/12 2021 og tirsdag 14/12 2021 og evt. anden runde samtaler fredag d. 17/12 2021.

​​​

Sådan er ansættelsesprocessen hos De Anbragtes Vilkår

For os handler et ansættelsesforløb om at matche den rette person til en stilling. Nedenfor finder du en beskrivelse af et typisk ansættelsesforløb i DAV.

Vi slår alle stillinger op

Vi slår alle vores stillinger op på vores hjemmeside, på relevante sociale medier og andre platforme. Vi modtager desværre ikke uopfordrede ansøgninger, men opfordrer i stedet for til, at du løbende holder dig opdateret her eller følger os på de sociale medier.

Ansøgningen

Når du søger en stilling hos De Anbragtes Vilkår, er vi især interesserede i at vide, hvorfor du søger netop denne stilling, og hvorfor du vil arbejde hos os. Det vil vi gerne finde svar på i din ansøgning.

 

CV

Vi foretrækker, at dit CV beskriver hele dit karriereforløb, hvor vi kan se, hvilket år og måned du har påbegyndt og afsluttet dine ansættelser. Du må også gerne angive, hvis en ansættelse har været tidsbegrænset eller et vikariat.

Hvis du er nyuddannet, er det fint, hvis du nævner eventuelle studiejobs, frivilligt arbejde og andre aktiviteter, der har givet dig erfaringer, som du kan udnytte i jobbet.

Samtalen

Vi kontakter dig på mail eller telefon, hvis vi gerne vil se dig til en samtale. Inden samtalen må du gerne notere de spørgsmål, du vil have svar på under samtalen. Deltagere i samtalen vil typisk være

 

 • Bestyrelsesformanden eller næstformand - alternativt en repræsentant fra bestyrelsen

 • Sekretariatslederen

 • En repræsentant fra sekretariatet (en fagrelevant repræsentant fra sekretariatet)

 • En frivillig

 

De Anbragtes Vilkår er en arbejdsplads, der lægger vægt på en uformel omgangstone. Sådan vil vi også gerne have, at vores samtaler forløber. For det betyder, at vi kan lære dig bedre at kende, og at du får et helt billede af, hvordan det er at arbejde i De Anbragtes Vilkår.

 

Det kan variere om der afholdes én eller to samtaler. Det vil fremgå af det enkelte jobopslag.

 

Ansættelser og afslag

Vi giver alle ansøgere svar, når en stilling er besat. Vi oplever ofte, at have mange ansøgere, og i nogle tilfælde holder vi derfor samtalerne over en periode. Det kan betyde, at man skal vente lidt længere på et svar. Vi er meget opmærksomme på, at man som ansøger gerne vil have svar så hurtigt som muligt.

Vi ringer til alle ansøgere, der har været til samtale. Kommer du ikke til samtale, sender vi dig et afslag, som fortæller, hvad vi lægger vægt på i rekrutteringsprocessen. Vi har løbende fokus på, hvad vi kan forbedre, og vi hører derfor meget gerne dine bemærkninger til, hvordan du har oplevet rekrutteringsforløbet hos os.