Ledige stillinger hos De Anbragtes Vilkår

Vil du være med i arbejdet for at gøre en forskel for tidligere, nuværende og fremtidige anbragte børn og unge i Danmark?

Nedenfor kan du se ledige jobs hos De Anbragtes Vilkår og læse om rekrutteringsprocessn hos os.

-
Arbejdssted: -
Stillingskategori: -
Ansøgningsfrist: -
Sådan er ansættelsesprocessen hos De Anbragtes Vilkår

For os handler et ansættelsesforløb om at matche den rette person til en stilling. Nedenfor finder du en beskrivelse af et typisk ansættelsesforløb i DAV.

Vi slår alle stillinger op

Vi slår alle vores stillinger op på vores hjemmeside, på relevante sociale medier og andre platforme. Vi modtager desværre ikke uopfordrede ansøgninger, men opfordrer i stedet for til, at du løbende holder dig opdateret her eller følger os på de sociale medier.

Ansøgningen

Når du søger en stilling hos De Anbragtes Vilkår, er vi især interesserede i at vide, hvorfor du søger netop denne stilling, og hvorfor du vil arbejde hos os. Det vil vi gerne finde svar på i din ansøgning.

 

CV

Vi foretrækker, at dit CV beskriver hele dit karriereforløb, hvor vi kan se, hvilket år og måned du har påbegyndt og afsluttet dine ansættelser. Du må også gerne angive, hvis en ansættelse har været tidsbegrænset eller et vikariat.

Hvis du er nyuddannet, er det fint, hvis du nævner eventuelle studiejobs, frivilligt arbejde og andre aktiviteter, der har givet dig erfaringer, som du kan udnytte i jobbet.

Samtalen

Vi kontakter dig på mail eller telefon, hvis vi gerne vil se dig til en samtale. Inden samtalen må du gerne notere de spørgsmål, du vil have svar på under samtalen. Deltagere i samtalen vil typisk være

 

  • Bestyrelsesformanden eller næstformand - alternativt en repræsentant fra bestyrelsen

  • Sekretariatslederen

  • En repræsentant fra sekretariatet (en fagrelevant repræsentant fra sekretariatet)

  • En frivillig

 

De Anbragtes Vilkår er en arbejdsplads, der lægger vægt på en uformel omgangstone. Sådan vil vi også gerne have, at vores samtaler forløber. For det betyder, at vi kan lære dig bedre at kende, og at du får et helt billede af, hvordan det er at arbejde i De Anbragtes Vilkår.

 

Det kan variere om der afholdes én eller to samtaler. Det vil fremgå af det enkelte jobopslag.

 

Ansættelser og afslag

Vi giver alle ansøgere svar, når en stilling er besat. Vi oplever ofte, at have mange ansøgere, og i nogle tilfælde holder vi derfor samtalerne over en periode. Det kan betyde, at man skal vente lidt længere på et svar. Vi er meget opmærksomme på, at man som ansøger gerne vil have svar så hurtigt som muligt.

Vi ringer til alle ansøgere, der har været til samtale. Kommer du ikke til samtale, sender vi dig et afslag, som fortæller, hvad vi lægger vægt på i rekrutteringsprocessen. Vi har løbende fokus på, hvad vi kan forbedre, og vi hører derfor meget gerne dine bemærkninger til, hvordan du har oplevet rekrutteringsforløbet hos os.

De Anbragtes Vilkår

Sankt Hans gade 19, st. th.

2200 København N

CVR: 34774080

Kontakt os

Sekretariatsleder

Inger Winther Johannsen

+45 22710625
inger@deanbragtesvilkar.dk 

Bestyrelsesformand

David Adrian Pedersen

+45 24623929
formand@deanbragtesvilkar.dk 

Kommunikationskoordinator

Christina Gottschalck Bloch

+45 28104739
christina@deanbragtesvilkar.dk 

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Twitter ikon
  • Hvid LinkedIn ikon
  • Hvid Instagram Icon

© 2020 by De Anbragtes Vilkår

Proudly created with Wix.com