Advisory Board af

nuværende anbragte

Hos De Anbragtes Vilkår arbejder vi altid i tæt samråd med både nuværende og tidligere anbragte. Vi mener nemlig, at de er de sande eksperter på området.

 

På denne side kan du lære mere om, hvordan vores ekspertgruppe af nuværende anbragte - ét af vores Advisory Boards - deltager i arbejdet hos De Anbragtes Vilkår. Vil du læse og lære mere om vores Advisory Board af tidligere anbragte, kan du klikke her.

Sådan arbejder Advisory Board af nuværende anbragte

Ekspertgruppen af nuværende anbragte mødes 4-5 gange årligt. Her er de med til at give feedback og inputs til vores idéer, således at de konklusioner og anbefalinger De Anbragtes Vilkår går videre med, altid er kvalificeret af de anbragte selv.

Ad den vej kommer vi til at drøfte forskellige emner i forhold til livet som anbragt. Det kan fx være vi drøfter forholdet til sagsbehandlere eller anbringelsessted; udfordringer i skolen, når man er anbragt eller hvordan omgivelserne anskuer livet som anbragt.

Det der arbejdes med er anonymt, så de enkelte historier aldrig kan genkendes. Det sker for at værne særligt om sikkerheden for det private rum, da alle medlemmer af Ekspertgruppen er under 18 år.

Skal du være med?

Er du selv nuværende anbragt? Er du mellem 12-17 år? Og kunne du tænke dig at være med i vores Advisory Board? Så vil vi meget gerne høre fra dig!

Vi mødes 4-5 gange årligt. Vi mødes altid i København og vi serverer altid slik og sodavand ;)

 

Vi hjælper gerne med at dække udgifter til transport.

Kontakt os her, for at høre mere.

De Anbragtes Vilkår

Hejrevej 43

2400 København NV

© 2020 by De Anbragtes Vilkår

Proudly created with Wix.com

Kontakt os

Sekretariatsleder

Inger Winther Johannsen

+45 22710625
inger@deanbragtesvilkar.dk 

Kommunikationskoordinator

Christina Gottschalck Bloch

+45 28104739
christina@deanbragtesvilkar.dk 

Bestyrelsesformand

David Adrian Pedersen

+45 24623929
formand@deanbragtesvilkar.dk 

  • Hvid Facebook ikon
  • Hvid Twitter ikon
  • Hvid LinkedIn ikon

Modtag nyhedsbrev